Taxi diensten

Lees meer over onze taxi diensten of bel:

Bel: 06 - 57993330

Onze taxi diensten

Taxi Service Bloemendaal wilt graag zijn klanten optimaal bedienen en prettig vervoeren naar de bestemming. Daarom kunt u ook bij ons gemakkelijk een taxi vooraf bestellen. Zo bent u er verzekerd van om op uw gewilde tijd op een taxi te kunnen rekenen.

Dit is natuurlijk erg prettig wanneer u op tijd op een feest, partij, trouwerij of zakelijke afspraak moet zijn. Maar ook voor als u van of naar Schiphol een taxi nodig heeft.

We zijn 7 dagen per week te bereiken.

Taxi diensten bestellen

We bieden verschillende mogelijkheden aan om taxi diensten te bestellen. We bieden bestelmogelijkheden voor particulier aan maar ook voor zakelijke klanten. Ook bieden we mogelijkheden aan horeca bedrijven die klanten willen laten ophalen.

Betaalmogelijkheden

Natuurlijk kunt u in onze taxi betalen met cash, ook bieden wij de mogelijkheid om met verschillende betaalkaarten te betalen. Elke mogelijke creditcard en gewone betaalkaarten accepteren wij in onze taxi. 

Tarieven

Wees niet bang dat u in onze ruime 8-zits Mercedes Vito altijd de kosten voor een bus betaald. Wanneer u met 1 t/m 4 personen gebruik maakt van onze service rekenen wij een normaal taxi tarief. Lees hier meer over onze tarieven.

Schiphol Service

Wanneer u moet worden gehaald of gebracht van of naar Schiphol bent u bij Taxi Service Bloemendaal aan het juist adres. We brengen of halen u graag van of naar Schiphol. Ook heeft u de mogelijkheid om ruim van te voren een taxi bij ons te boeken om er verzekerd van te zijn van vervoer. Lees hier meer over onze Schiphol Service 

Geniet van onze taxi diensten en boek een taxi.