Taxi Haarlem

Neem makkelijk contact op om een taxi te boeken.

Bel: 06 - 57993330

Een Taxi bestellen in Haarlem?

Taxi Service Bloemendaal is een taxi bedrijf uit de regio Bloemendaal. Maar maakt u zich geen zorgen, geen rit is ons te ver!

Heeft u vandaag nog een taxi nodig of wilt u een taxi vooraf boeken? Dit is beiden mogelijk.

Wij doen ons werk met erg veel plezier en komen u graag ophalen in één van onze ruime en comfortabele taxi’s.

Boek uw Taxi in Haarlem!

N

7 dagen per week bereikbaar

N

Vervoer tot 8 personen

N

Betrouwbaar vervoer

N

Vaste Lage Tarieven

N

Persoonlijke Taxi

Geen rit is ons te ver

Zitplaats tot 8 personen

Scherpe prijzen

Over Taxi Service Bloemendaal

Bij Taxi Service Bloemendaal rijst u altijd in comfort.

Al jarenlang brengen wij onze klanten van A naar B in onze comfortabele taxi’s. 7 dagen per week kunt u ons bereiken om een taxi direct te boeken of een rit in te plannen. Wij rijden in luxe en ruime taxi’s tegen een vast laag tarief. Onze auto’s zijn comfortabel uitgerust en uiterlijk 3 jaar oud. Bekijk ook meer over onze Taxi service op onze dienstenpagina.

We zijn op de weg te vinden met verschillende auto’s. We kunnen u op komen halen in een personen auto maar ook in comfortabele busjes. Met onze busjes kunnen we tot 8 personen vervoeren. Ook voor uw rit naar Schiphol bieden wij genoeg ruimte.

 

Taxi Haarlem

Wat kost een Taxi Bestellen Haarlem?

Taxi bestellen in Haarlem van 1 tot 8 personen per taxi.

Taxi Service Bloemendaal rijdt volgens de meter die ingebouwd is in de auto. Zo is tijdens de rit de prijs duidelijk. Bekijk ook onze pagina over de tarieven. Wilt u een indicatie van de prijs? Neem gerust via de telefoon of via de mail contact op!

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt bij ons betalen met cash, uw Pinpas en ook met Creditcards. Bekijk hier meer over op onze betaalmogelijkheden pagina.

Online boeken?

Boek makkelijk en snel uw taxi online.

Navigeer naar onze taxi boeken pagina om via ons online formulier makkelijk en snel uw taxi te boeken. We zullen na het invullen van het formulier spoedig contact met u opnemen om de boeking te bevestigen.

Boek online uw Taxi in Haarlem:

Altijd verzekerd van een betrouwbare taxi in Aerdenhout!